8 Septembra, 2024
Aktuelno Društvo Novi Pazar

Ugljanin napadnut ispred porodične kuće, uhapšeni osumnjičeni za zlostavlјanje i mučenje (VIDEO)

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru, brzom i efikasnom akcijom, identifikovali su učesnike tuče sa video-snimka koji se danas pojavio na društvenim mrežama i uhapsili A. K. (1998) A. K. (1999) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično djelo zlostavlјanje i mučenje.

Foto: PrtSc

Kako se sumnja, A. K. (1998) je danas u Dubrovačkoj ulici rukama i nogama zadao više udaraca u predjelu glave i tijela četrdesetpetogodišnjem sugrađaninu, dok ga je za to vrijeme njegov brat A. K. snimao telefonom, saopšteno je iz PU Novi Pazar.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu u Novom Pazaru.

Kako se vidi na snimku koji kruži internetom dvojica braće su napala građanskog aktivistu Irfana Ugljanina, jedan ga je vrijeđao, držao za vrat i udarao, a drugi snimao telefonom. Sve se to dešavalo na ulazu porodične kuće Ugljanina u naselju Selakovac.

SNEWS saznaje da događaj nije bio prijavljen i da su policajci, postupajući po saznanjima, identifikovali i pronašli osumnjičene.

M.H.

Povezane vijesti

%d bloggers like this: