SNews recepti: Iftarski meni za 25. dan ramazana
Meni za 25. dan ramazana
Teleća čorba,
Čufte u pavlaci,
Paradaiz salata,
Sočni čoko kolač
Teleća čorba:
Teletinu iseći na kocke i donstanti sa šargarepom, krompirom i crnim lukom. Dodati vrelu vodu i začiniti kuhati jos pola sata.
Ćufte u pavlaci:
Popržiti ćuftad koja smo zamijesili od pola kilograma mljevenog mesa, crnog luka i začina. Ispržena ćuftad ređati u pleh, preliti pavlakom i trapistom i zapeći u rerni.
Paradajz salata:
Paradaiz iseći sa mladim crnim lukom, posoliti.
Sočni čoko kolač:
Ubutati revaniju i ispeći. Preliti je sokom od pomorandze. Spremiti fil od jednog pudinga od čokolade i pavlake. Preliti revaniju.
Najnoviji komentari