27 Marta, 2025
Aktuelno Kuhinja Lifestyle

Ramazanska sofra: Iftarski meni za dvadesettreći dan

Iftraski meni za 23. dan ramazana

– Ezogelin iili čorba od sočiva

– Šiš kebap sa kockicama krompira

– Brokoli sa jogurtom

– Čizkejk

Za ezogelin čorbu crvena sočiva dobro oprati i kuhati, dodati kašiku pirinča i kašiku griza. Začiniti i osoliti.

Spremiti smejesu za kebap i ređati na šipku za šiš. Jedan kebap, jedan krompir isečen na kocku, jedna kriška paradajza, jedno parče paprike. Peci na roštilj ili tiganj.

Brokoli izdinstanti, začiniti i dodati mu jogurt.

Čizkejk će nam dati pravo osvježenje poslie ovakovog menija, zato ga i preporučujemo.

Afiyet olsun- Prijatno!

Allah da ukabuli post!

Pripremila Ulfeta Halilović

Povezane vijesti

%d bloggers like this: