8 Septembra, 2024
Aktuelno Društvo Novi Pazar Sandžak Srbija

Dolićanin: Istinu smo dugovali javnosti, Šemsoviću ne dugujemo ništa

U skladu sa Zakonom o javnom informisanju i medijima, objavljujemo izravni odgovor na tekst „Profesor Šemsović odgovorio Rektoratu DUNP-a…”, od 12. jula 2024. godine, koji je Rektorat Državnog univerziteta u Novom Pazaru dostavio danas, 13. jula. 2024 .godine u 10.42 sati .


Rasprava sa docentom Seadom Šemsovićem rektoratu i rektoru Državnog univerziteta u Novom Pazaru nipošto nije bila potrebna zbog želje za ulaženjem u političko blato. To je bilo nužno samo zbog značaja teme o kojoj je neistinito govorio. Želeli smo zbog javnosti da govorimo o činjenicama.

Pošto docent Šemsović prednost daje neargumentovanim konstrukcijama i optužbama bez ikakve osnove, u nameri da stekne političke poene, za nas „dopisivanje“ sa njim postaje degutantno. Između ostalog, lažno se predstavlja kao profesor Državnog univerziteta u Novom Pazaru, a on je – docent.

I konačno još jedna istina: ne postoji rektorkin „ponizni potpis na podršci vladajućoj stranci u predizboroj kampanji“, kako kaže Šemsović, već je podržala kandidaturu Aleksandra Vučića za predsednika Srbije. Uvek će ga u svemu podržavati.

I lično se potpisuje ispod ovog teksta.

Prof. dr Zana Dolićanin, rektor Državnog univerziteta u Novom Pazaru.

Povezane vijesti

%d bloggers like this: