18 Oktobra, 2024
Aktuelno Društvo Nova Varoš Novi Pazar Priboj Prijepolje Sandžak Sjenica Tutin

Konkurs za obuku uniformisanih policajaca, 45 polaznika za Novi Pazar, Sjenicu i Tutin

Prema novom konkursu za prijem u policijsku službu za potrebe Policijske uprave u Novom Pazaru, Policijske stanice Sjenica i Tutin, predviđen je upis za ukupno 45 polaznika i to: 23 polaznika na radno mjesto graničnog policajca, 12 polaznika na radno mjesto saobraćajnog policajca za poslove saobraćajnih nezgoda i 10 polaznika za radno mjesto policajca.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije raspisalo je 17.10.2024. godine konkurs za upis 1500 polaznika u Centar za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici (COPO), na stručno osposobljavanje za obavljanje poslova uniformisanog policijskog službenika, za potrebe svih 27 policijskih uprava u Srbiji.

Za 38 polaznika je predviđeno da budu angažovani na području Policijske uprave u Prijepolju (Prijepolje, Prriboj i Nova Varoš), od čega 5 polaznika za radno mjesto policajca, 7 polaznika za radno mjesto saobraćajnog policajca za poslove saobraćajnih nezgoda i 26 polaznika za radno mjesto graničnog policajca.

Zainteresovani građani između 18 i 30 godina koji ispunjavaju uslove predviđene konkursom, mogu se prijaviti do 6. novembra ove godine, u policijskim stanicama po mjestu prebivališta.

Kandidati se, prilikom prijave na konkurs, izjašnjavaju za koje od ponuđenih radnih mesta žele da prođu stručno osposobljavanje.

Uslovi konkursa, način podnošenja prijave na konkurs, potrebna dokumentacija i postupak izbora kandidata, mogu se naći na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije www.mup.gov.rs i na sajtu Centra za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici www.copo.edu.rs.

Povezane vijesti

%d bloggers like this: