14 Oktobra, 2024
Lifestyle Muzika PR

Koncert Nataše Bekvalac u BIG Kragujevac Šoping centru, ulaz besplatan

Autor fotografije: Jovan Živanović

PR tekst

U petak, 18. oktobra, u BIG Kragujevac šoping centru, jedna od najpopularnijih domaćih zvezda, Nataša Bekvalac, prirediće spektakl pod vedrim nebom pun energije, muzike i plesa!

Autor fotografije: Jovan Živanović

Ulaz je besplatan, a sve što je potrebno jeste da povedete prijatelje i zajedno uživate. Saznajte više o događaju i zabeležite ga u svoj kalendar!

Besplatan ulaz i veče sa Natašom za pamćenje

Sa početkom u 19 časova, na parkingu BIG Kragujevac šoping centra, zapevajte uz dobro poznate hitove, kao što su „Mali signali“, „Nikotin“, „Ponovo“ i mnoge druge.

Šarm, autentičnost i neodoljivi glas, samo su neki od razloga zašto je Nataša Bekvalac već decenijama jedna od najvoljenijih muzičkih zvezda na našim prostorima. Dođite sa prijateljima, porodicom ili voljenom osobom i prepustite se hitovima koji su osvojili srca mnogih širom regiona. Ne propustite koncert Nataše Bekvalac i budite deo jedinstvene atmosfere uz najbolju muziku u gradu!

Pripremite se za koncert uz najbolji šoping u BIG Kragujevac tržnom centru

Za kraj radne nedelje, a dok čekate početak koncerta, istražite ponudu prodavnica i restorana u BIG Kragujevac šoping centru.  Posetite najveću Decathlon radnju u Šumadiji i brojne domaće i internacionalne brendove sa širokim asortimanom odeće, obuće, kućnih aksesoara i tehnike. Uživajte u šopingu ili se opustite u restoranu ili kafeteriji ritejl parka.

Zabeležite 18. oktobar u svoj kalendar i ne propustite događaj o kom će cela Šumadija pričati.

Vidimo se!

redc.rs

Povezane vijesti

%d bloggers like this: